Articles

Békés demonstráció 2011. augusztus 13. szombat

In Események on 2011/08/04 by civilekavarert

Az ORSZÁG TÜDEJE zöld csoportosulás a CIVILEK A VÁRÉRT egyesülettel karöltve békés demonstrációt szervez 2011. augusztus 13-án szombaton. A felvonulással a civil érdekek érvényesítése melletti elkötelezettségünket szeretnénk demonstrálni a budavári szent györgy tér fejlesztésével kapcsolatban. A felvonulás 16 órakor a volt Moszkva térről indul és előreláthatólag 17 órára ér a Szent György térre. Megmozdulásunkra minden érdeklődőt szeretettel várnuk, hogy a társadalom minél szélesebb rétegeit tudjuk bevonni egy közvetetten identitástudatunkat formáló, mindenkit érintő ügybe.

Advertisements

One Response to “Békés demonstráció 2011. augusztus 13. szombat”

  1. Örömteli, hogy egy civil szerveződés is fontosnak érzi, hogy a teret mihamarabb rendbetegyék, és megszűntessék a szedett vedett balkáni állapotokat.
    Örömteli, hogy végre valakik nem valaminek a magakadályozsában, útban levésben élik ki magukat, hanem támogatnak valami fontos, értékteremtő dolgot.

    Ebből lehetne szép szokást csinálni,és egyéb leromlott, elhanygaolt, lelakott köztereink rendbetételének szükségességét demosntrációkkal nyomatéksoítani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: